Για μια Νέα Ελλάδα με νέους Δυναμικούς και Αποφασισμένους Πολιτικούς

10906542_678325542288985_5011736023235654778_n (1)

του Κων/νου Γκαρπουση

Η Γεωργίου Μαρτίνου η επιλογή που δικαίωσε, κόντρα στις αντίξοες συνθήκες, τις προσδοκίες των κατοίκων της Περιφέρειας Αττικής 

Ήταν Απρίλης του 2012 όταν η Γεωργία Μαρτίνου δέχτηκε την πρόσκληση του νυν Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να συμμετάσχει στην τεράστια και επίπονη προσπάθεια ανασύνταξης και αναγέννησης της χώρας.

Δέχτηκε να γίνει μέλος αυτής της πολιτικής οικογένειας με μόνο σκεπτικό το ότι όποτε η πατρίδα είχε ανάγκη η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη ήταν παρούσα σηκώνοντας μόνη της αυτό το βάρος.

Ο κόσμος την πίστεψε την εμπιστεύτηκε και την εξέλεξε βουλευτή τόσο στις εκλογές του Μαϊου όσο και του Ιουνίου.

Γνώριζε ότι θα ήταν μια δύσκολη προσπάθεια, αλλά δεν  μπορούσε να φανταστεί το πραγματικό της μέγεθος.

Την πατρίδα την “χτυπούσαν” από παντού. Χθεσινοί φίλοι μας πίεζαν απίστευτα προκειμένου να εξασφαλίσουν τα χρήματα που είχαν δανείσει στη χώρα μας.

Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι θεωρούσαν τη χώρα μας “τελειωμένη” τόσο Ευρωπαϊκά όσο και από τη συμπόρευση του κοινού νομίσματος.

Αλλά η ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς, όλοι όσοι συστρατευθήκαν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια, αλλά προπαντός ο Ελληνικός Λαός , όχι μόνο αντέξε αλλά καταφέρε να αντιστρέψει το κλίμα.

Τα οικονομικά μεγέθη της χώρας αρχικά σταθεροποιήθηκαν και στη συνέχεια άρχισαν να παίρνουν την ανιούσα . Αντίθετα με την ανεργία , αφού καταφέραν να  ισορροπήσουν, την επί 5 χρόνια άνοδο της, τους τελευταίους 9 μήνες τη μειώνουν συνεχώς.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι το τρίτο τρίμηνο του 2014, η Ελλάδα πέτυχε τη μεγαλύτερη οικονομική άνοδο μέσα σε όλη τη Ευρωπαϊκή Ένωση!

Ναι, ναι, αυτή είναι η Ελλάδα , αυτή η Ελλάδα που όλοι θεωρούσαν ξοφλημένη, με το στιβαρό χέρι του Αντώνη Σαμαρά άρχισε να οδηγείται με αργά αλλά σταθερά βήματα, σε νέα άγνωστα για 5 χρόνια μονοπάτια!

Μονοπάτια Ανάπτυξης , Προκοπής και Σιγουριάς για ένα Καλύτερο Αύριο!

Και τα μονοπάτια σιγά – σιγά μεγάλωναν και έγιναν δρόμοι και σε λίγο θα γίνουν λεωφόροι εφόσον ο Ελληνικός λαός ανανεώσει της εμπιστοσύνη του στη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Τα δυόμιση προηγούμενα χρόνια συντελέστηκε ένα μικρό θαύμα.

Η μικρή Ελλάδα ανατρέποντας όλα τα οικονομικοπολιτικά στάνταρτς κέρδισε τη μάχη κόντρα σε πραγματικά θεριά , χειρότερα δε όλων τα εσωτερικά θεριά των στρεβλώσεων , των δύστροπων και κακομαθημένων συνδικαλιστών, των βολεμένων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, μηδέ  κάποιων ΟΤΑ εξαιρουμένων.

Μας έχει μείνει μια ακόμα προσπάθεια, ένας ακόμα γύρος, ο τελευταίος, πριν τη τελική νίκη της προκοπής, της ευημερίας και της ανάπτυξης! Βασικό συστατικό αυτής της τεράστιας προσπάθειας και παράδειγμα προς μίμηση, για το δυναμισμό της, το πείσμα της, αλλά και τη σεμνότητά της ήταν και είναι η Γεωργία Μαρτίνου. Η οποία εκτός του Κοινοβουλευτικού της έργου επιτέλεσε αθόρυβα και χωρίς ίχνος αυτοπροβολής τεράστιο κοινωνικό έργο , όπου μόνο χάρη στη διάδοσή του “στόμα με στόμα” έγινε γνωστό στην περιφέρεια Αττικής.

Βοηθείστε να μη χαθεί αυτό που πετύχαμε μέχρι σήμερα. Να  μην ισοπεδωθούμε ξανά επιστρέφοντας στο κακό παρελθόν μας.

Στηρίξτε τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά σε αυτόν το τεράστιο αγώνα για το καλό και αγαθό!

Και αν πιστεύεται ότι αυτά τα δυόμιση δύσκολα χρόνια, η Γεωργία Μαρτίνου σας αντιπροσώπευσε σωστά, πάλεψε δίπλα σας για το δίκαιο και τις αγωνίες σας, ότι αγωνίστηκε για το καλό αγώνα στη Πατρίδας, θα είναι τιμή  να την συμπεριλάβετε και πάλι σε αυτή την ομάδα της τελικής νίκης, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *