Γεωργία Μαρτίνου: Θέλουμε μια Ελλάδα αυτάρκη με ευτυχισμένους πολίτες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

του Κωνσταντίνου Γκαρπούση

Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές έχουν σηκώσει “ψιλά τα μανίκια” και οργώνουν τις εκλογικές τους περιφέρειες.

Ολοι;

Οχι ακριβώς.

Προεκλογική περίοδος, σε τίποτα δε διαφέρει από την καθημερινότητα,  για την υποψήφια της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής Γεωργία Μαρτίνου.

Αυτή την περίοδο, την τόσο έντονη για όλους, εκείνη κάνει ότι έκανε πάντα.  Είναι παρούσα σε κάθε δήμο, κάθε σπίτι ,  κάθε εστία συγκέντρωσης νέων ανθρώπων, και συζητά μαζί τους, ανταλλάσσει απόψεις και προσπαθεί, στα πλαίσια των δυνατοτήτων ενός Βουλευτή να λύνει ανθρώπινα και καθημερινά προβλήματα.

Στα πλαίσια αυτής της καθημερινότητας βρέθηκε στη Μαγούλα Αττικής, όπου σε μεγάλο χώρο συγκέντρωσης , συζήτησε με τους κατοίκους για τα καθημερινά τους προβλήματα, αλλά και το κορυφαίο θέμα των εκλογών της Κυριακής.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με λόγο λιτό, απέριττο, ξεκάθαρο, όπως η ίδια η παρουσία της είναι , ξεκαθάρισε σε όλους την κρισιμότητα για τη χώρα αυτών των εκλογών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πιστή στις αρχές και στα πιστεύω της για μια Ελλάδα οικονομικά εύρωστη, με υψηλά stantards ανάπτυξης και παιδείας, που την φέρνουν ως παράδειγμα οι φίλοι και σέβονται οι αντίπαλοι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παρά τα επίμονα ερωτήματα των κατοίκων αρνήθηκε να μιλήσει για τη μοναδική κοινωνική της δράση και τους μοναδικούς για το περιβάλλον αγώνες της και έκλεισε τη συζήτηση τονίζοντας: ” Μέσα σε δυόμιση χρόνια ολοκληρώθηκε έργο δεκαετιών. Η δουλειά υποδομής έγινε. Σε λίγο αφήνουμε πίσω τα μνημόνια και τα χρέη. Προχωρούμε μπροστά και σταθερά στην Ευρώπη. Μη ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η Ευρώπη. Ο αταλάντευτος στόχος μας ήταν και παραμένει ένας.  Το θέλουμε και θα το κάνουμε : Μια Ελλάδα αυτάρκη, με ευτυχισμένους πολίτες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *