Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στην ΙΤΒ BERLIN 2015 : «Η Αττική, ένας μοναδικός city break προορισμός καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου»

Aussteller_Bilder_4_LWide43-620x320

Στη διεθνή έκθεση ITB Berlin 2015, τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Ευρώπη, που πραγματοποιείται από τις 4 έως τις 8 Μαρτίου 2015 στο Βερολίνο, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής για τη φετινή χρονιά, μαζί με κορυφαίους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από όλο τον κόσμο.

Η Περιφέρεια στο standτης μέσα στο ελληνικό περίπτερο – stand 101, Hall 2.2 – θα ξεναγήσει τους επισκέπτες με εικόνες και γεύσεις, σε αυτό το μοναδικό προορισμό, την Αττική και τα νησιά του Αργοσαρωνικού, που είναι από τους κορυφαίους city-breakπροορισμούς της Ευρώπης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν μέσω διαδραστικών χαρτών στα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος της Αθήνας, της Αττικής και των νησιών του Σαρωνικού, να συλλέξουν σημαντικές ταξιδιωτικές πληροφορίες και να παρακολουθήσουν θεματικά βίντεο σχετικά με την Αττική. Επίσης, στο standθα υπάρχουν διαθέσιμα ποικίλα έντυπα σχετικά με τον προορισμό, όπως οδηγοί της Αττικής και σχετικό πληροφοριακό υλικό.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν ορισμένα από τα μοναδικά προϊόντα της Αττικής Γης, όπως ταφιστίκιαΑιγίνης, τα παραδοσιακά αμυγδαλωτάΎδρας και το ιδιαίτερο Αττικό κρασί.

Στο standτης Περιφέρειας Αττικής έχουν επίσης προγραμματιστεί ραντεβού με δημοσιογράφους και ταξιδιωτικούς Φορείς της Γερμανικής, αλλά και της διεθνούς τουριστικής αγοράς, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις για την Αττική και τα νησιά της.

Όσοι επιλέξουν να επισκεφτούν την Αττική, θα βιώσουν μια εμπειρία που καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη και συνδυάζει: αρχαίο και σύγχρονο πολιτισμό, αρχιτεκτονική, γαστρονομία, θέατρο, πολυτέλεια, ήλιο, θάλασσα, συνέδρια, φυσική ομορφιά, σπορ, μουσική, κάτω από τις καλύτερες καιρικές συνθήκες της Ευρώπης και τη μοναδική ελληνική φιλοξενία.

Έναν προορισμό που ξεχωρίζει για την παράδοση και τον πολιτισμό και τους 12 μήνες του χρόνου.

Αξίζει επίσης, να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, όσοι θα περάσουν από το περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν εύκολα σε ένα διαγωνισμό, που θα δώσει τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να απολαύσουνένα μοναδικό τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στην Αττική.

This entry was posted in BREAKING NEWS, Slide show, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΡΑΦΗΝΑ, ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΩΡΩΠΟΣ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *