Σύσκεψη για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα στην Ανατολική Αττική.

 

 Σύσκεψη στην Παιανία για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα στην Ανατολική Αττική

Σύσκεψη για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα στην Ανατολική Αττική πραγματοποιήθηκε στην Παιανία μετά από πρόσκληση του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παιανίας Γιώργου Πρίφτη.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής Πάνος Σκουρολιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο δ/ντης του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη, Κώστας Μπουλμέτης, καθώς και εκπρόσωποι των αγροτικών συνεταιρισμών της Αττικής και φορέων της περιοχής σχετικών με τον πρωτογενή τομέα.

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα στην Ανατολική Αττική κυρίως και αναζητήθηκε ο τρόπος που θα διαβιβαστούν τα θέματα αυτά στην πολιτική ηγεσία για την εξεύρεση λύσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου πρότεινε να συσταθεί μια μόνιμη επιτροπή συνεργασίας και αντιμετώπισης των προβλημάτων, η οποία αφού τα καταγράψει και τα ιεραρχήσει, θα προχωρήσει άμεσα στη διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης (ημερίδας ή συνεδρίου) με θέμα την τοπική ανάπτυξη – ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία) στην Ανατολική Αττική.

Στην ενημερωτική εκδήλωση θα κληθούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της Περιφέρειας Αττικής, αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες, εκπρόσωποι συνεταιρισμών και φορέων της περιοχής αλλά και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του πρωτογενούς τομέα.

This entry was posted in BREAKING NEWS, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΚΟΡΩΠΙ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΡΑΦΗΝΑ, ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΩΡΩΠΟΣ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *