ΕΡΓΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED

Προκηρύχτηκε από το Δήμο Παλλήνης  ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει το έργο για επισκευή & μετατροπή παλαιάς τεχνολογίας φωτιστικών δημοτικού φωτισμού σε φωτιστικά τεχνολογίας LED.

Σκοπός του έργου είναι η μετατροπή παλαιάς τεχνολογίας φωτιστικών του Δήμου Παλλήνης και μετατροπή τους σε φωτιστικά νέας τεχνολογίας LED. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά εξαρτήματα τα οποία θα τοποθετηθούν από εξειδικευμένο συνεργείο του αναδόχου στα παλιά σώματα. Τα οφέλη από αυτή την μετατροπή είναι σημαντικά.

Οικονομικά: Πέραν από το μειωμένο κόστος που έχει η μετατροπή των υπάρχοντων σωμάτων σε σχέση με την εξ ολοκλήρου αντικατάσταση τους, η λειτουργία τέτοιας τεχνολογίας φωτιστικών θα μειώσει σημαντικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ του Δημοτικού φωτισμού εξοικονομώντας σημαντικά ποσά κάθε χρόνο.

Απόδοσης: Όπου έχουν τοποθετηθεί τέτοιας τεχνολογίας φωτιστικά σώματα, είναι διακριτή η διαφορά τους σε απόδοση σε σχέση με τα “κλασικά” με λάμπες πυρακτώσεως ή αερίου καθώς και η παρατεταμμένη διάρκεια ζωής τους.

Τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τα φωτιστικά στοιχεία LED θα έχουν τριετή εγγύηση καλής λειτουργίας εντός των συγκεκριμένων τεχνικών προδιαγραφών που ορίζονται με ακρίβεια από την μελέτη.

Η Προκήρυξη για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης στην ακόλουθη διεύθυνση:

http://www.pallini.gr/posts/1960

This entry was posted in ΠΑΛΛΗΝΗ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *