Αμφισβητεί την «εικόνα» της η Κατρίν Ντενέβ: «Δεν ζω έτσι»

Λίγες ημέρες πριν η Κατρίν Ντενέβ τιμηθεί με το βραβείο Praemium Imperiale στο Τόκιο για την 60χρονη καριέρα της στη βιομηχανία του θεάματος μίλησε στο περιοδικό Le Figaro για τη βράβευσή της αυτή από τον πρίγκιπα Hitachi της Ιαπωνίας.

Η Κατρίν Ντενέβ, μία από τις μεγαλύτερες σταρ του γαλλικού σινεμά, δήλωσε μεταξύ άλλων στο περιοδικό ότι «οι άνθρωποι βλέπουν σε μένα μια εικόνα περισσότερο βελτιωμένη από την κανονική, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Δεν ζω έτσι».

 «Είμαι τυχερή που ο κινηματογράφος δεν με έχει εγκαταλείψει», τόνισε η Γαλλίδα ηθοποιός, που μετράει στο ενεργητικό της περισσότερες από 100 ταινίες στα 74 της χρόνια και παρότι έχει μια λαμπρή διεθνή καριέρα το όνομά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον γαλλικό σινεμά. Για το λόγο αυτό επιλέχθηκε να τιμηθεί με το βραβείο Praemium Imperiale στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 160 χρόνων της γαλλο-ιαπωνικής φιλίας.

Το βραβείο Praemium Imperiale καθιερώθηκε από την αυτοκρατορική οικογένεια της Ιαπωνίας και ο θεσμός συμπληρώνει φέτος τα 30 του χρόνια.

ΠΗΓΗ ΑΜΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΜΠΕ

This entry was posted in BREAKING NEWS, LIFESTYLE, ΑΡΧΙΚΗ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *