«Έδεσε» για πέντε ακόμη χρόνια τον Καντέ η Τσέλσι


Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ενγκολό Καντέ για τα επόμενα πέντε χρόνια, ανακοίνωσε η Τσέλσι. Οι «μπλε» επισημοποίησαν σήμερα το πρωί τη συμφωνία τους με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μείνει κάτοικος «Στάμφορντ Μπριτζ» μέχρι το 2023.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να πανηγυρίσει δυο σερί πρωταθλήματα με δύο διαφορετικές ομάδες, με τη Λέστερ το 2016 και τη νυν ομάδα του το 2017. Μάλιστα, είχε αναδειχθεί παίκτης της χρονιάς από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, αλλά και την αντίστοιχη Ένωση Ποδοσφαιρικών Συντακτών στην Αγγλία, ενώ αυτό το καλοκαίρι έγινε και παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενους! Ήταν πανέμορφα τα δύο προηγούμενα χρόνια και θέλω να ακολουθήσουν πολλά ακόμα (ως παίκτης της Τσέλσι). Από τότε που ήρθα στην ομάδα, βελτιώθηκα ως παίκτης, έθεσα προκλήσεις στον εαυτό μου και κέρδισα βραβεία που δεν είχα σκεφτεί ποτέ. Μου αρέσει η πόλη. Μου αρέσει ο σύλλογος και είμαι χαρούμενους που θα βρίσκομαι εδώ για καιρό ακόμα», δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, βάσει του νέου συμβολαίου, ο Καντέ θα έχει μισθό 300.000 λίρες εβδομαδιαίως.

Embedded video

Chelsea FC

@ChelseaFC

brought to you by @nglkante, who will be a Blue for five more years! 🙌

5,653 people are talking about this

newbeast.gr
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *