“Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ”. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WWW. KATHIMERINI.GR ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Ο Δήμος μας πρωτοπορεί με έργα που χρειάζονται οι πολίτες μας και έχουν πολλαπλά οφέλη.

Στο άρθρο ο Δήμαρχος περιγράφει το χρονικό των προσπαθειών του για να επεκταθεί το δίκτυο και μέσα στα όρια του Δήμου μας.

Η δημοσιογράφος Θάλεια Δήμου αναφέρει: “Ο Δήμος Παλλήνης έχει κάνει κάτι αξιοζήλευτο. Το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την περιοχή και οι πολίτες έχουν ωφεληθεί αρκετά από αυτόν τον σχεδιασμό. Το Kathimerini.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο, Θανάση Ζούτσο ο οποίος εξήγησε πως έπεισε την εταιρεία να αναπτύξει το έργο ακόμα και σε όχι τόσο πυκνοκατοικημένους δρόμους του δήμου”.

Οι τοποθετήσεις του κ. Ζούτσου, που εξηγούν το πλάνο πίσω από το έργο, στο kathimerini.gr:

-«Το έργο χρηματοδοτείται εν μέρει από την Εταιρεία του Φυσικού Αερίου και έν μέρει από τον Δήμο που συμμετέχει με 35%».

-«Έχουμε καταφέρει εδώ και χρόνια να είμαστε οικονομικά υγιείς. Όταν ενώθηκαν οι Δήμοι Παλλήνης, Γέρακα και Ανθούσας, εγώ ως Δήμαρχος Γέρακα κληρονόμησα ένα έλλειμμα 10 εκατομμυρίων ευρώ από την Παλλήνη, ενώ ο Γέρακας ήταν κερδοφόρος».

-«Καλύψαμε τα ελλείμματα και είμαστε πάλι πλεονασματικοί. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να συμβάλουμε οικονομικά- και πάντα με ορθολογισμό- σε έργα πολύ σημαντικά για την καθημερινότητα των κατοίκων».

-«Ιεραρχούμε τις προτεραιότητες και αναλόγως επενδύουμε όπου είναι απαραίτητο».

-«Διερευνούμε και τις δυνατότητες που υπάρχουν για άντληση πόρων από Ευρωπαϊκά προγράμματα ή από προγράμματα της Περιφέρειας».

-«Τώρα στην πόλη μας γίνονται έργα για να εγκατασταθούν οι αγωγοί του φυσικού αερίου».

-«Η χρήση του θα βοηθήσει οικονομικά πολλά νοικοκυριά».

-«Μετά θα ακολουθήσουν έργα που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα της πόλης μας. Πάντα προηγούνται τα έργα υποδομής και έπονται τα έργα που ομορφαίνουν την εικόνα»

Όλο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

This entry was posted in ΠΑΛΛΗΝΗ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *