«Έκλεισε ο Σολδάνο στον Ολυμπιακό»

Όταν μπλέκεις με Αργεντινούς, είναι δεδομένο ότι θα σου πάρει αρκετό χρόνο για να κάνεις έναν ποδοσφαιριστή δικό σου. Ειδικά όταν μπλέκεις με έναν πρόεδρο, όπως αυτόν της Ουνιόν, που ακόμα και την τελευταία στιγμή προσπάθησε να υψώσει ένα σωρό εμπόδια κόντρα σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του κλαμπ του Σάντα Φε.

Νεότερες πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι η Ουνιόν ενημέρωσε τον Σολδάνοπώς θα ανάψει τελικά το πράσινο φως για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στα «θέλω» του.

Παρότι πριν από δύο-τρεις ώρες υπήρχαν δημοσιεύματα που έφερναν την Ουνιόν ξανά σε μία διαδικασία να… τρενάρει τη μεταγραφή του, πριν από μερικά λεπτά «έσκασε» από το Σάντα Φε η πληροφορία ότι τελικά θα πει το πολυπόθητο «ναι» και θα επιτρέψει στον Σολδάνο να κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη…

Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση προς το παρόν. Στην Αργεντινή όμως πλέον το θεωρούν δεδομένο ότι απομένουν πλέον τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή…

Μια μεταγραφή που απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα κοστίσει στον Ολυμπιακό γύρω στο 1 εκ. ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης 20% σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα και μπόνους αν ο Σολδάνο παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν.

fosonline.gr

This entry was posted in BREAKING NEWS, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΡΧΙΚΗ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *