Καμμένος: Αναβάλλουμε το ραντεβού με τον Τσίπρα μέχρι νεωτέρας

Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει στην πΓΔΜ είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, είπε ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι «είμαστε σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό έτσι ώστε να μετατεθεί η συνάντησή μας για τις επόμενες ημέρες, καθώς υπάρχει εμπλοκή στα Σκόπια».

Ερωτηθείς αν αυτό επηρεάζει την ΚΟ σημείωσε ότι όλα είναι συναρτώμενα.

Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν το Μαξίμου να εμμένει επί του παρόντος στην αποψινή συνάντηση προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δοθεί τέλος στην αναβλητικότητα των ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί πως, εισερχόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος κάλεσε τους εκπροσώπους του Τύπου να εισέλθουν στην αίθουσα και να τραβήξουν φωτογραφίες για να μην βγάζουν σενάρια «αποστασίας». Στο ίδιο μήκος και ο Βασίλης Κόκκαλης, που έκανε ένα περιπαικτικό σχόλιο διαψεύδοντας μια ενδεχόμενη απουσία του.

Σημειώνεται πως από τη συνεδρίαση απουσιάζει η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται πως στις 8μ.μ. ο Πάνος Καμμένος είναι προγραμματισμένο να παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

nooz.gr

This entry was posted in BREAKING NEWS, Slide show, Uncategorized, ΑΡΧΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *