ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ : ΚΑΡΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Συνδημότισσες και συνδημότες Εδώ και αρκετά χρόνια παίζεται στις πλάτες του λαού της περιοχής μας ένα θέατρο του παραλόγου.

Μια καθημερινή αφαίμαξη, που πλήττει πρώτα και κύρια το μεροκαματιάρη που αγωνίζεται για να επιβιώσει και που αναγκάζεται να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου απλά να πάει στην δουλειά του.

Μια καθημερινή αφαίμαξη που στρέφεται ενάντια στην ήδη εμπορικά υποβαθμισμένη περιοχή μας, δημιουργώντας άνισες συνθήκες ανταγωνισμού με τις άλλες  περιοχές της Αττικής.

Μια καθημερινή αφαίμαξη που πέρα από κάθε λογική ,αντί να μειώνεται ,σήμερα αυξάνεται.

Η Δυναμική Πολιτεία στέκεται δίπλα στον απλό πολίτη του Δήμου μας, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΗΔΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΔΙΩΔΙΩΝ.

ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ  ΚΑΡΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ

ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΙΚΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ,ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Ταυτόχρονα είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε την απουσία της Δημοτικής Αρχής, από τις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις του λαού της περιοχής μας και την θεατρική και μόνο αναφορά σε δήθεν αγώνες της, που φυσικά πουθενά δεν έγιναν και που φυσικά διευκόλυναν τους εργολάβους και τους Ευρωπαίους “εταίρους ” τους.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτής της απουσίας ,η πληρωμή των Διοδίων, από όλα τα Δημοτικά αυτοκίνητα!

Η Δυναμική Πολιτεία καλεί όλους τους πολίτες του Δήμου μας, στο αυριανό Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αντίθεση μας ,στα σχέδια εξόντωσης  μας, που κάποιοι εδώ και καιρό επεξεργάζονται και πραγματοποιούν, και να καθορίσουμε τις αγωνιστικές μας αντιδράσεις που πρέπει και θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ!

This entry was posted in ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΩΡΩΠΟΣ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *