Αρτεμισία, ένα βότανο που εξαφανίζει το καρκίνο του μαστού σε 16 ώρες!!!

118

Σύμφωνα με μελέτες που είχαν δημοσιευθεί σε τεύχος του Life Sciences, μία ουσία του βότανου Αρτεμισία, η αρτεμισινίνη, που χρησιμοποιείται τόσο στην Ελληνική βοτανική ιατρική όσο και στην Κινέζικη Ιατρική για χιλιάδες χρόνια, μπόρεσε να σκοτώσει το 98% των καρκινικών κυττάρων του μαστού σε λιγότερο από 16 ώρες!
Το βότανο όταν χρησιμοποιήθηκε μόνο του προκάλεσε μείωση κατά 28% στα καρκινικά κύτταρα του μαστού, αλλά όταν συνδυάστηκε με σίδηρο, κατάφερε να εξαλείψει τον καρκίνο ολοκληρωτικά. Επίσης τα υγιή κύτταρα δεν επηρεάστηκαν αρνητικά στο πείραμα με την επεξεργασία αυτή.

πηγή: apenantioxthi.com

This entry was posted in BREAKING NEWS, ΥΓΕΙΑ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Αρτεμισία, ένα βότανο που εξαφανίζει το καρκίνο του μαστού σε 16 ώρες!!!

  1. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την αναδημοσίευση του http://www.apenantioxthi.com/2014/01/artemisia-ena-votano-pou-eksafanizei-to-karkino-tou-mastou-se-16-ores.html αλλά είναι λογικό και αυτονόητο ότι η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο http://www.apenantioxthi.com/2014/01/artemisia-ena-votano-pou-eksafanizei-to-karkino-tou-mastou-se-16-ores.html ή την αρχική σελίδα http://www.apenantioxthi.com/ Ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω στην διόρθωση.

    Απέναντι Όχθη

  2. admin says:

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *